У міськраді нагородили двох плавчинь-дефлімпійок та їхню тренерку

Сьогодні, 12 липня, перед початком сесії міської ради привітали з перемогами двох плавчинь, які вибороли 14 медалей на Чемпіонаті Європи з плавання серед спортсменів з вадами слуху, а також їхню тренерку. Усіх троє отримали подяки та грошові сертифікати.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Ірина Терещенко – заслужений майстер спорту, яка завоювала 4 срібні та 5 бронзових нагород та Дарина Тарасенко – майстер спорту міжнародного класу з плавання, яка здобула 4 срібні та 1 бронзову нагороди за здобутки та досягнення у спорті отримали з рук міського голови та секретаря міської ради Подяки міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького. Також за участь та вдалий виступ на чемпіонаті Європи спортсменок нагороджено грошовими сертифікатами на 50 тисяч гривень кожній.

Також за високу професійну майстерність, визначні тренерські досягнення, підготовку призерів чемпіонату Європи з плавання серед спортсменів з вадами слуху Подяку міської ради та виконавчого комітету та сертифікат на отримання 25 тисяч гривень отримала заслужений тренер України Олена Кузніцова.

Зазначимо, що Дарина Тарасенко та Ірина Терещенко за нагороди на Дефлімпійських іграх  удостоєні президентської стипендії.

Нагадаємо, у міськраді вітали кропивницьких спортсменів, які привезли з Дефлімпійських ігор у Туреччині 13 нагород.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар