Рятувальники Кіровоградщини закликають повідомляти про корупцію на “гарячу лінію”

В обласному Управлінні ДСНС діє “гаряча лінія” з питань протидії корупції. Рятувальники закликають відразу телефонувати туди, якщо ви стали свідком неправомірних дій співробітників їхнього відомства.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі У ДСНС в області.

“Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб Управління ДСНС, Ви можете повідомити письмово за адресою: 25015 м. Кропивницький, вул. Шевченка, 3, а також за робочим телефоном сектора з питань запобігання та виявлення корупції У ДСНС України у Кіровоградській області: (0522) 22-05-42, а також телефоном довіри (0522) 22-98-52 та на «гарячу лінію» (0522) 22-06-85”.

Сектор створений з метою забезпечення реалізації державної політики в сфері завдань, спрямованих на профілактику проявів корупції, хабарництва, зловживань службовим становищем особовим складом, пов’язаних з виконанням їх службових обов’язків. Здійснення у співпраці з правоохоронними органами заходів, спрямованих на профілактику та попередження корупційних дій, хабарництва та інших правопорушень, забезпечення всебічної й об’єктивної їх перевірки, внесення пропозицій щодо реагування на них.

Читайте також: Затриманого на хабарі майора ДСНС відсторонили від посади і відправили під домашній арешт

Поширити:

Залишити коментар:

коментар