Кропивничан запрошують на масштабний фестиваль електронної музики

фото надане організаторами "ANDROMEDA ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL"

Організатори фесту “ANDROMEDA ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL” запрошують кропивничан та мешканців Кіровоградщини відвідати яскраву подію у світі української електронної музики. Цей масштабний музичний фестиваль відбуватиметься 14 липня за 90 км від Кропивницького – у селі Воєводське Миколаївської області.

Як розповів Першій електронній газеті організатор фесту Олег Мартюк, щороку на фестиваль приїжджають кропивничани та мешканці Кіровоградщини. Річ у тім, що відстань від села Воєводського до Кропивницького менша, ніж навіть до Миколаєва.

“ANDROMEDA ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL” вже пятий рік поспіль відбувається на березі озера в селищі Воєводське, та своєю енергією заряджає всіх любителів гарного відпочинку.

Команда організаторів не має крупних фінансових інвесторів, але, не зважаючи на це, подія проходить на достатньо високому рівні.

Олег Мартюк працює з ANDROMEDA EMF від самого початку – вирішує велику кількість організаційних питань, починаючи зі стратегії і завершуючи реалізацією.

“Із фестивалем я не просто від самого початку – я з моменту зародження самої ідеї проведення чогось подібного у нашому регіоні”, – розповідає Олег. –

“Розумієте, найважчим і найважливішим є не влаштувати танцювальний вечір на березі озера, а зібрати саме тих людей, які дійсно люблять і цінують справжню електронну музику. Головною ідеєю є зібрати тих, у кого від цієї музики біжать як то кажуть “мурахи по шкірі”.

фото надане організаторами “ANDROMEDA ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL”

Над організацією фестивалю працює команда ентузіастів-однодумців і вже чотири роки поспіль збирає велику кількість гостей. Хедлайнерів визначають за рейтингами артистів.

“Декілька років ми працювали з резидентами KISS FM. А взагалі, домовлятись про дату та райдер потрібно за півроку до події, тому, що хороших діджеїв розбирають задовго до початку сезону фестивалів. Цього року головним хедлайнером ANDROMEDA EMF буде SAGAN – відомий та талановитий артист який регулярно отримує підтримку від таких світових зірок як: Martin Garrix, W&W, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, R3hab, Sick Individuals, Ummet Ozcan, Sander van Doom та інших. Це перший раз у нас буде грати зірка, світового рівня. Також серед артистів буде SETLEX, OSTIN, MARK LAINE, DMITRIY CHAYKOVSKIY, MIRON”, – розповідає Олег Мартюк.

Також цього року на фесті вперше виступатиме Led Freak Show Pandora з міста Дніпро.

фото надане організаторами “ANDROMEDA ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL”

За словами організатора, захід проходить за підтримки нічного клубу MAXIMUM, який займається організацією харчування та розміщення відвідувачів. На території є готель, але номери в ньому як правило бронюють задовго до самого фестивалю. Є можливість завчасного замовлення меню, що по приїзду економить час та нерви.

Відвідувачів фесту також здивує низька вартість вхідного квитка.

“Цього року квиток коштує 60 грн. Багато людей дивуються, що зараз навіть вхід в нічний клуб коштує близько 100 грн, а тут за масштабний фестиваль – 60.

Усе тому, що ми некомерційна структура, метою якої є не фінансовий виграш. Ми скоріше за все команда мрійників, які борються за надання всім бажаючим доступу до музичної ейфорії. Так би мовити “свої для своїх”, – зізнається організатор ANDROMEDA EMF.

фото надане організаторами “ANDROMEDA ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL”

Під час підготовки такого масштабного музичного дійства головним питанням є технічне забезпечення. На думку Олега Мартюка, якісний звук, це перше і головне завдання:

“Чимось можна пожертвувати, але звук повинен бути якісним.

Шкода, у нас тут поряд важко знайти дійсно якісних постачальників звукового обладнання, отож сценічне світло та звук ми замовляємо з Рівного, комплект апаратури для діджеїв із Києва, а декорації та все інше робимо власноруч, вкладаючи частинку себе”.

фото надане організаторами “ANDROMEDA ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL”

Організатор ANDROMEDA EMF закликає усіх поціновувачів якісної електронної музики завітати на подію з великої літери А. Адже це ще й можливість вибратися за місто, з друзями та гарно відпочити.

“Фестиваль звичайно поступається масштабністю своїм зарубіжним аналогам, але за якістю музики, світла та артистів, його рівень пристойний – європейський електро-фест зовсім поряд з домівкою.

А найголовніше, повірте, фестиваль організований з любов’ю до свого діла. А, як ви знаєте, все що зроблене з любов’ю, залишається в пам’яті назавжди. Я впевнений, що пропускати таке не можна”, – говорить Олег Мартюк.

Організатори фесту запрошують кропивничан та мешканців Кіровоградської області на “ANDROMEDA ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL”, який відбудеться у селі Воєводське Миколаївської області 14 липня із 21:00 до 6:00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар