Механік із Кропивницького перетворив стару “Волгу” на розкішний кабріолет

скріншот із відео

Механік з Кропивницького перетворив стару “Волгу” 1958 року випуску на люксовий автомобіль – розкішний кабріолет.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на сайт “Сьогодні“.

За його словами, автомобіль він отримав півтора року тому в іржавому і розваленому вигляді. Майстер вирішив відновити оригінальний дизайн, і тепер салон – білий і шкіряний, а деталі – хромовані.

“Клепали, варили півроку, фарбували півроку, збирали півроку. У цьому гаражі все було зроблено”, – говорить власник ретромашини Володимир Юрченко. – Оригінальні радіо, годинник, єдине – замок запалювання прибраний і поставлена кнопка старт-стоп. Весь хром набирався за міліметром. Де на розбиранні, де на горищі, де в гаражі”.

На дороги Кропивницького механік виїхав на новій машині лише на початку травня й одразу ж отримав кілька пропозицій здати машину в оренду, проте поки що нікого, крім родичів, до салону не підпускає. Також він похвалився, що під капотом всі запчастини – “рідні”, від “Волги”.

“Гальмівна система не перероблена, кран стоїть із заводу, він же є і гальмами, він же є і зчепленням”. Поки нікого не вожу, дружину тільки і діток. Подряпати, залапати, я не можу”, – додав Володимир Юрченко.

Зараз Юрченко готується продемонструвати свою “Волгу” на виставці ретроавтомобілів, а пізніше, можливо, візьметься за реставрацію інших авто і зізнався, що вже пригледів старенький ГАЗ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар