У школах Кропивницького пролунали останні дзвоники

Сьогодні, 31 травня, в обласному центрі у переважній більшості загальноосвітніх шкіл офіційно закінчився навчальний рік. Для школярів дев’яти закладів Кропивницького останній дзвоник ще лунатиме 1, 4 і 5 червня.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

Свято останнього дзвоника завжди відзначається, як загальноміське, адже воно збирає та єднає всі покоління школярів та їхніх батьків. Цей день завжди буде хвилюючим для кожного, бо повׄ’язаний він з незабутніми і трепетними спогадами про дитинство, швидкоплинними шкільними роками, неповторною юністю.

Тож вже від 8 ранку святкові урочистості покликали на рідні подвір’я шкіл учнів, комусь сповіщаючи про закінчення чергового навчального року, а для випускників шкільний дзвоник лунав востаннє. Цього року традиційні святкові лінійки були короткотривалими, а продовженням свята останнього дзвоника стали тематичні уроки, ігри, квести тощо.

За інформацією управління освіти міської ради, цьогоріч у Кропивницькому атестати про повну загальну середню освіту отримають 1200 випускників 11 класів. Закінчують дев’яті класи і отримають свідоцтва про базову загальну середню освіту 2079 учнів.

Документи про повну загальну середню освіту випускникам 11-х класів будуть вручати після оголошення результатів основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання – 23 червня на урочистих зборах. Документи про базову освіту вручаються учням, які закінчили дев’ятий клас, у терміни, визначені навчальними закладами, після завершення державної підсумкової атестації. А зараз випускники складають ЗНО, тому побажаємо їм удачі.

Для молодших школярів з наступного тижня свої двері відкривають шкільні літні табори, де на дітлахів очікує цікаве та змістовне дозвілля.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар