“Ритуальну” справу проти міськради Кропивницького закрили

Кіровоградське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України (АМКУ) більше не підозрює міськраду Кропивницького у порушенні законодавства про захист економічної конкуренції на ринку ритуальних послуг. Відомство закрило провадження проти органу місцевої влади.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту Кіровоградського обласного територіального відділення АМКУ.

Як повідомляє АМКУ, на виконання наданих ним рекомендацій, рішенням міської ради міста Кропивницького було усунуто додаткові адміністративні бар’єри вступу суб’єктів господарювання на товарний ринок ритуальних послуг.

Тому рішенням адміністративної колегії АМКУ, провадження у справі відносно міськради Кропивницького закрили у зв’язку з виконанням наданих відділенням рекомендацій в повному обсязі.

Нагадаємо, у січні цього року АМКУ розпочало розгляд справи за ознаками порушення законодавства про захист економічної конкуренції в діях міської ради Кропивницького. АМКУ підозрювало міську владу у обмеженнях конкуренції на ринку ритуальних послуг.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар