У Кропивницькому нагородили трьох науковців

Із нагоди відзначення Дня науки у Центpальноукpаїнському національному технічному унівеpситеті відбулась виставка винаходів студентів вищого навчального закладу в галузі робототехніки. Привітати науковців та вручити їм заслужені нагороди на захід завітали керівники області та міста.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

“День науки – свято людей творчої праці, діяльність яких є символом духовної свободи та розвитку особистості, свято, яке об’єднує всіх учених: від професорів та кандидатів наук до докторантів, аспірантів, студентів і навіть учнів, які роблять свої перші кроки назустріч науковим відкриттям, – зазначив у вітальному слові секретар міської ради Андрій Табалов. – Дозвольте від імені міського голови Андрія Райковича, виконавчого комітету, депутатського корпусу подякувати кожному за працю, за наукові досягнення і здобутки, за кожного кваліфікованого спеціаліста, підготовленого вами. Третьої суботи травня ми відзначаємо два свята — День Науки і День Європи. Бажаю, щоб найкращі європейські цінності, а насамперед цінності дослідницького простору повноправно були реалізовані і в нашому місті”.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих спеціалістів для регіону, активну участь у громадському житті та з нагоди Дня науки України Грамоту міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького з рук секретаря міської ради отримала професор кафедри англійської мови та методики її викладання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, кандидат філологічних наук, доцент Валентина Паращук.

Подяку міської ради та виконавчого комітету міста Кропивницького оголошено:

  • старшому викладачу кафедри географії та геоекології, завідувачу аспірантурою та докторантурою Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, кандидату географічних наук Юлії Сільченко;
  • доценту кафедри теорії і методики фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, кандидату педагогічних наук Олексію Стасенку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар