У Кропивницькому 13 будинків отримали дозвіл на відключення від централізованого опалення

© informator.news

У Кропивницькому нараховується 96 багатоквартирних будинків, де мережа теплопостачання дуже зношена. У таких будинках менше 25% квартир залишилось із централізованим опаленням. Із 230-ти таких квартир на сьогодні заяву на відключення подали мешканці 50-ти, а це 13 будинків. Зважаючи на це, міжвідомча комісія у міськраді дозволила відключення від централізованого опалення.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

У міській раді відбулося перше у цьому році засідання міжвідомчої комісії з розгляду питань щодо відключення споживачів від мереж централізованого опалення і гарячого водопостачання під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна.

Ще одним питанням порядку денного був розгляд заяв щодо відключення окремих приміщень житлових будинків від мереж централізованого опалення. Таких заяв мешканцями багатоповерхівок було подано 949. Ці заяви вивчатимуть балансоутримувачі будинків, після чого інформація буде передана комісії прийняття рішення на наступному засіданні.

Нагадаємо, на початку травня Олександр Мосін зазначав, що від централізованого опалення у Кропивницькому відключать ще 100 будинків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар