У Кропивницькому відбудеться свято морозива

У неділю, 20 травня, з 12:00 до 17:00, на території Дендропарку у Кропивницькому відбудеться Свято Морозива. Організатори зазначають, формат проекту дещо змінено: всім присутнім буде запропоновано ще більше розваг на будь-який смак.

Про це Першій електронній газеті повідомили у прес-службі компанії “Рудь”.

20 травня Кропивницький вкотре зустріне Свято Морозива від найбільшого виробника «солодкого холоду» України — компанії «Рудь» (ПАТ «Житомирський маслозавод»). Щорічний захід вже 13-й рік поспіль зустрічає своїх гостей по всій Україні.

Купуючи морозиво на самому заході, гості свята отримають квитки-перепустки на атракціони та майстер-класи заходу. 1 будь-яке морозиво «Рудь» = 1 квиток на атракціон

Окрім цього, працюватимуть вільні від квитків локації. Тут відбуватимуться конкурси, естафети, показові виступи, розіграші дарунків.

“Свято Морозива” — проект для дітей і заради дітей. Починаючи з 2005 року, захід проводиться щорічно, жодного разу його не було призупинено, – розповідає керівник проекту Тетяна Хомяк. – Цього року Свято Морозива завітає більш ніж до 15 міст України. Слідкуйте за графіком свят на сайті. Головна мета цьогорічного заходу — 100% вражень. Чим зумовлено зміни формату? Ми доклали всіх зусиль, щоб наші гості почували себе на святі максимально комфортно. Найважливіше — це родинне спілкування. Ми дуже хочемо, щоб батьки проводили більше часу зі своїми дітьми, адже сім’я — це єдине ціле. Тому на святі цього року багато саме родинних локацій, конкурсів і розваг. Спрощено механіку обміну та розширено соціальну складову проекту. Навіть якщо ти випадково потрапив на захід і хочеш взяти участь в атракціоні — достатньо покуштувати лише одне морозиво! Не хочеш морозива? Гайда на розважальні локації! Бери участь у конкурсах — гарантовано отримуй призи! Чекаємо всіх на святі”!

Читайте також: Як у Кропивницькому відбулося щорічне свято морозива

Kropyvnytzky_SM_2018_Afisha

Поширити:

Залишити коментар:

коментар