Дві кропивницькі журналістки вибороли призові місця у конкурсі про децентралізацію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 15 травня, оголосили результати конкурсу матеріалів регіональних ЗМІ, присвячених децентралізації. Серед переможців конкурсу – редакторка інтернет-видання “Перша електронна газета” Ольга Ткаченко та журналістка філії ПАТ НСТУ Кіровоградська регіональна дирекція Віра Чернова.

Інформує Український кризовий медіа-центр.

Конкурс організував Український кризовий медіа-центр у рамках програми DOBRE за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Конкурсні матеріали прийматимуться в номінаціях: стаття у друкованому ЗМІ або онлайн-публікація, відеоматеріал та радіоматеріал. Окрім того, передбачено спеціальний приз за висвітлення гендерної тематики.

Редакторка Першої електронної газети Ольга Ткаченко виборола спеціальний приз за журналістський матеріал на тему: “Впровадження гендерного бюджетування в громадах в рамках процесу децентралізації”. Це інтерв’ю із заступницею новоукраїнського міського голови з питань регіонального розвитку та інвестицій Людмилою Білокоз.

Це історія про те, як ще кілька років тому Людмила Білокоз була керівником гуртка та заступником директора в Центрі дитячої та юнацької творчості “Зоріт” у Новоукраїнці – разом зі школярами готувала до друку черговий номер дитячої газети. Уже сьогодні вона – заступниця міського голови з питань регіонального розвитку та інвестицій. Хоча колеги її називають “заступниця з креативних питань”, а голова громади жартівливо представляє її на форумах як “Продукт децентралізації”.

Родина, яка могла би спровокувати ядерний вибух, якби вони так вміло не спрямовували свою енергію у правильне русло. Публічна пропозиція посади заступниці – без обговорень і попереджень. Люди – як головний ресурс громади. Та вміння створити ініціативи, спрямовані на розвиток цілої громади. 

Про усе це та багато іншого читайте в нашому лонгріді.

Аби переглянути лонгрід - натисніть на зображення.

Персонажем ще одного призового місця також є Новоукраїнська громада – сюжет про одну зі шкіл.

Найкращим відеосюжетом визнано матеріал журналістки філії ПАТ НСТУ Кіровоградська регіональна дирекція Віри Чернової про те, як Новоукраїнська ОТГ переобладнає частину школи для зручності дітей з інвалідністю.

Відеосюжет журналістки Віри Чернової.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар