“Іду до війська”: на Кіровоградщині провели рекламно-агітаційну акцію

© ЗСУ

Військові комісаріати Кіровоградщини долучилися до проведення всеукраїнської рекламно-агітаційної акції «Іду до війська» Головною метою акції є інформування громадян про переваги проходження військової служби.

Про це Першій електронній газеті повідомили у Кіровоградському ОВК.

Під час акції військовослужбовці військових комісаріатів проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами щодо наявності соціальних пільг і гарантій військовослужбовцям та членам їх сімей, алгоритму відбору та порядку призову на військову службу, а також інформували визначену категорію молодих людей про переваги проходження строкової служби у Збройних Силах України та запрошували громадян для проходження військової служби за контрактом.

У Кропивницькому зазначений захід проводився у взаємодії з військовослужбовцями військової частини А0680, які продемонстрували присутнім сучасні зразки озброєння, спорядження та техніки під музичний супровід військового оркестру Кіровоградського гарнізону.

“Сьогодні Збройним Силам потрібні свідомі, патріотично налаштовані, мотивовані кадри. Якщо Ви маєте заявлені характеристики чекаємо на Вас у військових комісаріатах області. Ми маємо ряд пропозицій для вікової категорії від 17 до 60 років”!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар