У 2018 році на Кіровоградщині планують наремонтувати доріг на 278 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У 2018 році на ремонт доріг у Кіровоградській області виділили 278 мільйонів гривень.

Про це під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації повідомила директор департаменту ЖКГ Ольга Довжук, інформує кореспондент Першої електронної газети.

За її словами, 202 млн грн виділять із місцевого бюджету, а обсяг державних субвенцій складе 76 млн грн.

Нагадаємо, раніше Перша електронна повідомляла, що з 1 січня 2018 року набрало чинності розпорядження КМУ, відповідно до якого 4 262,6 кілометрів доріг загального користування області відішли в підпорядкування Кіровоградської ОДА. Загалом із балансу САД перейшло дві третини доріг області.

Крім того, для ремонту доріг тепер є окреме джерело фінансування – Дорожній фонд, який буде наповнюватися за рахунок акцизу на бензин.

Читайте також: В Європу з гнилими дороговказами, або Битва за гроші між знаками і дорогами

Назви населених пунктів без половини літер, через два метри зникають сто кілометрів до Умані, відстані до неіснуючих Кіровоградів та заклеєні півслова до Дніпра, по факту вицвілі та іржаві знаки – такими дороговказами Кіровоградщина зустрічає гостей області. У Службі автомобільних доріг кажуть: “Для заміни знаків – нема грошей”. Для всієї роботи спільна скарбничка і в баталіях за кошти перемагають переважно ями на дорогах та викрадені “Дати дорогу”. Зрушити з місця процес оновлення дороговказів може або фінансування масштабного проекту, або нове “Євро-2012”. Тим паче, що відтепер у деяких доріг ще й нові власники…
Поширити:

Залишити коментар:

коментар