Із Кропивницького два дні мовитиме Громадське радіо

© hromadskeradio.org

10 та 11 травня Громадське радіо проведе прямі виїзні ефіри у Кропивницькому про проблеми міста і громади.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сайту Громадського радіо.

“Ми хочемо дізнатися, що насправді хвилює всю Україну, чим живуть люди у Кропивницькому. Ми вважаємо, що кожен має право висловити свою думку і тому надаємо людям таку можливість. Наші ефіри про найважливіші проблеми міста з представниками влади та місцевою громадою. Приєднуйтесь і слухайте наживо прямі виїзні ефіри Громадського радіо у Кропивницькому”, – зазначається у повідомленні.

Прямі ефіри триватимуть 10 та 11 травня з 12:30 до 14:30 в «Креативний ІТ-простір KOWO» (Адреса: Василівський провулок, 10). Вхід вільний. Подія на Фейсбуці. Ефіри проведуть радіоведучі Григорій Пирлік та Михайло Кукін.

Ефіри відбудуться в рамках масштабного проекту «Громадське радіо у твоєму місті», в якому ми вирушаємо в поїздки Україною, аби надати незаангажовану платформу для виступу місцевим активістам, владі та лідерам думок, а також зустрітися зі своїми слухачами.

Громадське радіо вже побувало у Львові, Луцьку, Черкасах, Шполі, Дніпрі, Маріуполі, Костянтинівці, Слов’янську, Харкові, Вінниці, Миколаєві, Херсоні, Кривому Розі, Полтаві, Краматорську, Чернігові, Рівному, Чернівцях, Сумах та Запоріжжі. На черзі Сєвєродонецьк, Хмельницький, Одеса, Зоринівка та Ужгород. Слідкуйте за оновленнями на сайті Громадського радіо.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар