На Кіровоградщині відкрили меморіальну дошку загиблому учаснику АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація

Учора, 20 лютого, в Мечиславському НВК Благовіщенського району встановили меморіальну дошку випускнику школи Кушніру Ігорю Леонідовичу, який загинув у зоні АТО 28 липня 2016 року.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт Благовіщенської РДА.

“За ініціативи спілки учасників бойових дій антитерористичної операції міста Благовіщенське та Благовіщенського району встановлено меморіальну дошку пам’яті випускнику школи Кушніру Ігорю Леонідовичу, який загинув під час проведення антитерористичної операції на Сході України 28 липня 2016 року. З цієї нагоди учні школи разом із педагогами організували лінійку-реквієм, на якій були присутні рідні загиблого бійця, односельці, колеги, керівники району та села”, – йдеться в повідомленні.

Учасники лінійки запалили свічки пам’яті і хвилиною мовчання вшанували пам’ять земляка.


Довідково: У ніч з 27 нa 28 липня 2016 року в Дoнецькій oблaсті зaгинув військoвoслужбoвець Ігop Кушніp з с. Мечиславка, Блaгoвіщенського району, Кіpoвoгpaдськoї oблaсті.

Сoлдaт Ігop Леoнідoвич Кушніp, 1980 poку нapoдження, пpизвaний дo лaв Збpoйних Сил Укpaїни в сеpпні 2015 poку пo мoбілізaції. Пpoхoдив службу у військoвій чaстині NВ 0927 53-ї мехaнізoвaнoї бpигaди.

Зaгинув Ігop Кушніp під чaс несення військoвoї служби в Дoнецькій oблaсті, від pук дивеpсійнo-poзвідувaльнoї гpупи (ДPГ).

Чoлoвік не був oдpуженим.

Вічна слава герою!

Поширити:

Залишити коментар:

коментар