ЦНТУ підписав співпрацю із Грузинським університетом

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© pinpoint.ge

У середині лютого 2018 року між Центральноукраїнським національним технічним університетом (Кропивницький) та Грузинським технічним університетом (Тбілісі) було підписано Меморандум про співробітництво.

Інформує Перша електронна із посиланням на сайт ЦНТУ.

“Як повідомляє доцент кафедри аудиту та оподаткування ЦНТУ, кандидат економічних наук Галина Кузьменко, представник нашого навчального закладу під час підписання зазначеного меморандуму, співробітництво між ЦНТУ та ГТУ передбачає обміни навчальними програмами, обміни викладачами та інші спільні проекти, у тому числі, наукові. Меморандум про співробітництво підписано ректорами університетів: д.т.н., професором Михайлом Черноволом (ЦНТУ) та д.т.н., професором Арчілом Прангішвілі (ГТУ)”, – йдеться на сайті вишу.

Під час візиту до Грузинського технічного університету (Тбілісі) гості з України Галина Кузьменко та Леонід Шмаєвич відвідали бібліотеку університету, ознайомилися із роботою та навчальним процесом кафедр, що входять до складу факультету технологій бізнесу ГТУ, познайомилися із професорсько-викладацьким складом кафедр, побачили умови для підготовки студентів: лабораторії, комп’ютерні класи тощо. Як зазначає Галина Кузьменко, на всіх факультетах Грузинського технічного університету широко використовуються, поряд із традиційними, сучасні форми і методи навчання і контролю знань студентів. Студенти працюють із сучасними програмними продуктами (в тому числі, онлайн), що дозволяє готувати фахівців, адаптованих до вимог сьогодення.

Нагадаємо, що 20 вересня 2017 року під час V Міжнародної науково-практичної конференції «Облік і контроль в управлінні підприємницькою діяльністю» було підписано договори про міжнародну співпрацю між Центральноукраїнським національним технічним університетом та Батумським державним університетом імені Шота Руставелі і Академією бізнесу Грузії-SBA (Тбілісі).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар