У Кропивницькому облаштовано 6 опорних пунктів міської дружини

© site.ua

Станом на 15 лютого 2018 року у міській дружині функціонує 6 дільниць “Громадського пункту охорони правопорядку” та оперативне відділення у складі 5-ти осіб.

Про це йдеться на сайті міськради, повідомляє Перша електронна газета.

На даний час особовий склад Міської дружини нараховує 18 осіб. Дружинники оперативного відділення спільно з працівниками управління транспорту та зв’язку міської ради, управлінням захисту прав споживачів здійснили близько 718 рейдів та перевірок. Допомагали у проведенні заходів спеціалізованої інспекції та управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення.

“За останній рік пункти охорони правопорядку були повністю укомплектовані меблями, придбаний біотуалет для дружинників, які цілодобово несуть службу на Фортечних Валах, зберігаючи громадський порядок та комунальне майно меморіального комплексу, – зазначив керівник міської дружини Валерій Федоров. – Заново була розроблена та затверджена Комплексна програма діяльності міської дружини, а для особового складу придбано нову форму”.

Читайте також: На Фортечних валах знову вкрали самшит

Читайте також: На Рівнянському кладовищі у Кропивницькому невідомі викопали два дерева

Валерій Федоров звернув увагу, що одним із почесних зобов’язань дружинників є охорона Алеї Почесних поховань на Рівнянському кладовищі. Також він додав, що в перспективі штат міської дружини планується збільшити до 24 осіб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар