Льотна академія у Кропивницькому перестала бути “кіровоградською”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© tda-invest.org.ua

Кіровоградську льотну академію НАУ позбавили статусу “кіровоградської” – із 8 лютого навчальний заклад має назву Льотна академія Національного авіаційного університету.

Фрагмент наказу Про перейменування навчального закладу оприлюднили на сайту академії, інформує Перша електронна.

Окрім того, наказом передбачається і зміна юридичної адреси навчального закладу – внесено декомунізовані назви (м. Кропивницький, Фортечний район).

Читайте також: Змінити військову частину на аудиторію для навчання, вогнепальну зброю – на кулькову ручку, а камуфляжну форму – на цивільний одяг. Для військовослужбовців запасу та бійців АТО у Кропивницькому є можливість перекваліфікуватися та отримати нову освіту – а потім з допомогою фахівців влаштуватися на близьку за інтересами роботу чи навіть створити власний бізнес-проект. У стінах Льотної академії Національного авіаційного університету реалізується проект «Україна-Норвегія» перенавчання військовослужбовців та членів їх сімей – за спеціальностями основи підприємницької діяльності, ІТ-технології або ж безпека бізнесу. У процесі навчання задіяні викладачі академії, тренери-практики, психологи та викладачі з Норвегії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар