Третьому полку привезли ще один контейнер

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Скріншот з відео

Ще один контейнер, який переобладнають для використання в АТО, привезли кропивницьким спецпризначенцям.

Про це повідомляється на сторінці 3-й окремий полк спеціального призначення – неофіційна сторінка.

“Дорогі друзі, ми дуже вдячні за сприяння в отриманні такого необхідного для 3-го окремого полку спеціального призначення контейнеру. Фахівці вже мають можливість приступити до його переобладнання та згодом доставити його до наших хлопців в зону проведення антитерористичної операції. Особливо хочемо подякувати нашому земляку Сергію Івановичу за вагомий внесок у придбання другого контейнера, який вже доставили до Кропивницького”, – йдеться у повідомленні полку.

Пошук контейнерів триває. Усі контейнери будуть переобладнані під житлові модулі, банно-пральні комплекси, спортивні мобільні модулі і використовуватимуться на території навчальних баз та в зоні проведення антитерористичної операції.

Нагадаємо, наприкінці січня кропивницький полк спеціального призначення уже назбирав на перший контейнер.

Для потреб 3-го полку спеціального призначення терміново потрібні морські контейнери об’ємом 10, 20 та 40 футів. Контейнери переобладнають під житлові модулі, банно-пральні комплекси, спортивні мобільні модулі і використовуватимуться на території навчальних баз та в зоні проведення АТО.

Щоб передати контейнери, зверніться в особисті повідомлення до групи “3-й окремий полк спеціального призначення – неофіційна сторінка” у Facebook та залиште свої контактні данні. Контейнер заберуть із будь-якого регіону України. Все отримане майно поставлять на баланс військової частини.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар