Президенти Кіровоградської та Черкаської ТПП підписали угоду про співпрацю

Президент Кіровоградської регіональної торгово-промислової палати Ірина Саєнко обговорила з черкаськими партнерами спільний план дій на поточний рік та потенційні комерційні угоди між підприємствами Кіровоградщини та Черкащини. Підписання документу про співпрацю відбулося під час візиту президента Черкаської ТПП Сергія Першина у п’ятницю, 9 лютого.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на прес-службу КРТПП.

До підписання Угоди сторони спонукали спільність цілей, усвідомлення необхідності багатостороннього співробітництва та взаємовигідні умови і можливості, які відкриваються для спільної роботи.

Відповідно до положень Угоди підписанти обмінюватимуться досвідом, співпрацюватимуть в організації конференцій, форумів, виставок, торгівельних місій, взаємодіятимуть в галузі просування товарів та послуг членів палат на ринки регіонів та здійснюватимуть спільні заходи з недопущення і припинення недобросовісної конкуренції.

Орім того, сторони приділятимуть увагу спільним консультаціям з правових аспектів співпраці і створення передумов для такої співпраці, виконуватимуть конкретні роботи в межах Угоди на договірних засадах, а також підтримуватимуть контакти з метою вирішення проблемних питань, що стосуються розвитку підприємництва в обох регіонах.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар