Затриманого на хабарі майора ДСНС відсторонили від посади і відправили під домашній арешт

Начальник одного із відділів Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області Олександр Карпенко, якого затримали на хабарі у 200 доларів, чекатиме суду під домашнім арештом. Окрім того, майора ДСНС відсторонили від посади.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби прокуратури Кіровоградської області.

Запобіжний захід підозрюваному у хабарництві обирав Ленінський райсуд Кропивницького, сьогодні, 8 лютого.

За клопотанням слідчого визначено міру запобіжного заходу для майора служби цивільного захисту у виді цілодобового домашнього арешту. Окрім того, судом розглянуто та задоволено клопотання щодо відсторонення майора від посади на час досудового розслідування.

Зазначимо, що згідно із майновою декларацією за 2016 рік, майор Олександр Карпенко не має власного житла, автомобіля та жодних грошових активів. У декларації зазначено лише заробітну плату – 84 288 грн.

Нагадаємо, 5 лютого співробітники Служби безпеки України викрили та затримали на хабарi начальника навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області. Майор вимагав 200 доларів за підроблене посвідчення про проходження спеціальних курсiв з питань пожежної безпеки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар