У Кропивницькому підбили підсумки «Global Game Jam»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 6 лютого, у КЛА НАУ відбулося нагородження переможців конкурсу «Global Game Jam».

“Global Game Jam – це найбільший за кількістю учасників ігровий захід, на котрому усі бажаючі створюють комп’ютерні  ігри та презентують їх. Конкурс проводиться один раз на рік наприкінці січня. У світі є 108 країн, 800 міст та 42 тисячі учасників, які зібрались та працювали 48 годин над своїми проектами для майбутньої презентації їх у конкурсі”, – розповів Першій електронній організатор події у Кропивницькому Олексій Ізваров.

Також організатор розповів, що в Україні діє спільний рейтинг, відповідно до якого переможці отримують свої призи:

“Був створений рейтинг переможців, журі нагородили «ТОП 12» білетами на ігробудівні конференції, а також було ще 5 призерів, які поїдуть у Прагу на конференцію «White Nights». Загалом третину учасників нагородили різноманітними призами. Але у цьому конкурсі беруть участь не для перемоги, а щоб показати свій проект, котрий можливо зацікавить спонсорів та вони візьмуться його реалізовувати”.

Він додав, що існує декілька подібних конкурсів для розробників:

“Загалом Global Game Jam проводить раз на рік, але тричі на рік проводиться конкурс «Lutomdare Gam», в якому можна брати участь не встаючи з-за комп’ютера, є також «One Game a Monthe», котрий проводиться щомісяця”.

DSC_0084

DSC_0082

DSC_0081

DSC_0078

DSC_0075

DSC_0067

DSC_0049

DSC_0033

DSC_0019

DSC_0014

DSC_0012

DSC_0002

DSC_0008

 Вадим Добровольський для Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар