Кропивницькі рятувальники запрошують у секцію пожежно-прикладного спорту

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Depo.Хмельницький

У ДСНС в області запрошує хлопців та дівчат від 10 років у секцію пожежно-прикладного спорту. Заняття проводять досвідчені тренери. Навчання безкоштовне.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі У ДСНС в області.

“Пожежно-прикладний спорт – це незвичайний і видовищний вид спорту, що гартує на лише тіло, а й волю, виховуючи з юнака справжнього чоловіка. Хлопці, які займаються ним, – сильні, мужні та витривалі. Завдяки постійним тренуванням, вони мають міцну спортивну статуру. Проте дівчатам, які прагнуть мати гарну спортивну фігуру та міцне здоров’я, також варто спробувати себе в пожежно-прикладному спорті”, – пишуть у прес-службі.

Управління ДСНС в області запрошує юнаків та дівчат віком від 10 років у секцію пожежно-прикладного спорту. Заняття проводять досвідчені тренери, фізичне навантаження здійснюється відповідно до вікових особливостей юних спортсменів з суворим дотриманням норм, рекомендованих МОЗ України.

“Керівництво Управління ДСНС у Кіровоградській області та особисто начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, враховуючи першочергове значення питання щодо забезпечення постійного вдосконалення боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів, підтримання високого рівня фізичної підготовки особового складу, особливу увагу зосередило на популяризації пожежно-прикладного спорту серед підростаючого покоління – майбутніх рятувальників. Наразі створені належні умови для тренувань дітей та молоді на спорткомплексі Управління”, – додають у прес-службі.

Тренування проводяться за адресою: м. Кропивницький, вул. Виставочна, 20.

Тел: 066-402-96-38


Поширити:

Залишити коментар:

коментар