Двоє молодиків на вул. Полтавській розгулювали з кришкою від погрібу

Учора, 5 лютого, кропивницькі поліцейські затримали двох молодиків, які викрали металеву кришку від погрібу. Піший патруль виявив цих хлопців на вул. Полтавській.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією зі сторінки “Патрульна поліція Кіровоградської області” у соцмережі Facebook.

Патрульні Кропивницького виявили ймовірних крадіїв металевої конструкції з погрібу

Близько 23:00 один із екіпажів патрульної поліції здійснював піше патрулювання визначеної території по вулиці Полтавській.

Обстежуючи дворові території суміжних вулиць, правоохоронці виявили двох чоловіків (1994 та 1999 року народження), які несли металеву кришку від погрібу. Металева конструкція мала ознаки демонтажу.

Патрульні вирішили з’ясувати у громадян походження предмету, який вони несли. Але чоловіки не змогли дати правоохоронцям однозначної відповіді про те, де вони взяли цей предмет та куди його несуть.

Проте під час подальшого спілкування із поліцейськими громадяни все ж зізналися, що вони таємно викрали цей предмет із метою отримати фінансовий зиск.

Патрульні викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи Кропивницького відділу поліції з метою подальшого з’ясування усіх обставин справи. Громадян було передано слідчим.

Шановні жителі міста, закликаємо Вас! Якщо Ви стали випадковим свідком правопорушення – будь ласка, відразу телефонуйте за номером 102. Це допоможе якомога швидше притягнути винних до відповідальності.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар