Ями на дорогах Кропивницького “засипатимуть” холодним асфальтом

© smartmetalgroup.com

Кропивницьке комунальне підприємство “Універсал 2005” закупило 10 тонн суміші так званого холодного асфальтобетону для ліквідації ямковості на дорогах міста. За нинішніх погодних умов, ці роботи комунальники почнуть вже зараз.

Про це, сьогодні, 5 лютого, говорили під час наради з питань ЖКГ, повідомляє Перша електронна газета.

“Ми придбали 10 тонн холодного асфальтобетону, він зараз вже на складі. Невеликі ями ми будемо ліквідовувати за допомогою цього матеріалу”, – повідомив начальник КП “Універсал 2005” Віктор Панішко.

Начальник головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко розпорядився, щоб фахівці комунального підприємства провели інвентаризацію ямковості на вулицях міста і подали плани їх ліквідації до міськради.

На що Віктор Панішко відповів, що комунальники вже обстежили вулиці і сфотографували пошкодження дорожнього полотна, а звіт направили в управління ЖКГ.

У свою чергу, начальник управління ЖКГ попросив керівника КП “Універсал 2005” надавати у міськраду адреси, за якими збираються виконувати роботи і дату початку робіт.

“Ми передамо інформацію у сектор безпеки руху патрульної поліції для того, щоб вони могли убезпечити роботу працівників. Є також прохання виконувати ці роботи оперативно, щоб не створювати затори”, – наголосив Віктор Кухаренко.

Холодний асфальт це суміш, яку виготовляють за спеціальною технологією з додаванням бітуму. Для укладки цієї суміші необхідно очистити вибоїну від пилу і бруду, засипати туди холодний асфальт і утрамбувати його.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар