У Кропивницькому відновлять зелені насадження, які зламали вандали

зламане дерево на вул. Великій Перспективній, біля Ленінського райсуду / © сторінка "Озеленення Кропивницький" у Facebook

У Кропивницькому обстежать зелені насадження на предмет їх пошкодження вандалами і з настанням сприятливої погоди висадять там дерева.

Таке розпорядження під час наради у міськраді озвучив керівник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Він звернувся до начальника КП “Благоустрій” Віктора Луценка з проханням організувати роботу по обстеженню зелених насаджень.

“Обстежте територію на предмет відсутності зелених насаджень. На жаль, деякі містяни з незрозумілих причин постійно ламають молоді дерева у місті. Можливо, їм немає куди подіти свою енергію”, – сказав Віктор Кухаренко.

Останнім прикладом такої поведінки є знищене дерево напроти міської ради, біля Ленінського райсуду. Про цей випадок начальник управління ЖКГ згадав під час наради.

Віктор Кухаренко розпорядився замовити саджанці дерев, щоб із настанням теплої погоди, їх висадити.

Зазначимо, що за останні півроку у центрі Кропивницького зламали декілька молодих дерев – два на вул. Великій Перспективній (на зупинці “Головпоштамт” і біля Ленінського райсуду) і одне на вул. Дворцовій, напроти ресторану “Весна”.

Зламане дерево на вул. Дворцовій, напроти ресторану “Весна” / © сторінка “Озеленення Кропивницький” у Facebook
Зламане дерево на вул. Великій Перспективній, на зупинці “Головпоштамт” / © сторінка “Озеленення Кропивницький” у Facebook
Поширити:

Залишити коментар:

коментар