Жертвуючи рентабельністю: у Кропивницькому тролейбус №1 поїхав за старою невигідною схемою руху

© Михайло Карпущенков

Із 1 лютого тролейбуси маршруту №1 “101-й мікрорайон – вул. Лісопаркова” знову рухаються за старою схемою – через вул. Волкова та Академіка Корольова, а не через вул. Євгена Тельнова, як він курсував із 9 січня.

Про це Першій електронній газеті повідомив начальник управління транспорту Олександр Вергун.

“Ми повернули стару схему руху цього тролейбусного маршруту через велику кількість звернень громадян і депутатських звернень”, – повідомив він.

Начальник управління транспорту додав, що комунальний транспорт Кропивницького надає соціальну послугу і ставить на перше місце зручність для пасажирів. Тому рентабельністю доводиться жертвувати.

Таким чином в управлінні транспорту відмовилися від змін у схемі руху, які мали на меті підвищити рентабельність цього маршруту. Курсуючи вулицею Євгена Тельнова тролейбус №1 мав стабільну завантаженість пасажирами і значно більший прибуток.

Від запроваджених у січні змін залишиться лише кількість тролейбусів – їх на 1-му маршруті буде 4 замість 2-х.


Нагадаємо, з 9 січня на тролейбусному маршруті №1 намагалися запровадити іншу схему руху, а також вдвічі збільшили кількість тролейбусів. “Рогаті” цього маршруту не заїжджали вул. Волкова та Академіка Корольова, а в обох напрямках курсували вулицею Євгена Тельнова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар