У яких районах Кіровоградщини бракує лікарів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, медичні заклади області потребують майже 90 лікарів. Це такі посади: лікар загальної практики-сімейний лікар, лікар-терапевт, лікар-хірург, лікар-педіатр, лікар-офтальмолог, лікар-стоматолог, лікар-інфекціоніст, лікар-анестезіолог та ін.

Як повідомили Першій електронній в обласному центрі зайнятості, серед районів, де найбільше потрібні ці фахівці – Кіровоградський,  Добровеличківський, Маловисківський та Олександрівський.

“Якщо вас зацікавила зазначена інформація, за більш детальною інформацією звертайтеся до центрів зайнятості. Бажаємо успіхів у виборі вкрай необхідної та корисної професії для багатьох людей”, – додали в центрі зайнятості.

Нагадаємо, станом на на 16 січня було 5 вакансій лікарів у Знам’янському районі, 10 – у Маловисківському, 2 посади у медзакладі в Добровеличківці та 1 – у Світловодську. До вакансій у цих лікарнях додається житло. Окрім того, є вільні посади інших видів робіт у Компаніївському, Добровеличківському та Долинському районах. Повний список можна переглянути тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар