У новенській школі міжнародні тренери розповідали про работоргівлю

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

29 та 30 січня на базі загальноосвітньої школи №10 у селищі Новому міжнародні тренери «А21 Україна» провели навчально-методичні семінари з практичними психологами та соціальними педагогами, педагогічними працівниками школи та превентивний семінар з учнями 9 -11 класів «Работоргівля в 21 столітті».

Семінар відбувся завдяки сприянню соціально-психологічної служби, адміністрації школи та при підтримці відділу методичного забезпечення та кадрової політики Управління освіти міської ради міста Кропивницького.

“Торгівля людьми – одна з найбільш актуальних проблем сучасності. Жертвами сучасних форм рабства в усьому світі щорічно стають мільйони людей. Таким чином, великого значення набуває повне й відповідальне інформування суспільства про цю серйозну проблему як один із найнебезпечніших злочинів проти особистості”, – розповів Першій електронній практичний психолог школи Володимир Демешкевич.

За його словами, зміст запропонованого тренерами матеріалу був чітким, змістовним, легким для сприймання.

“Фахівці соціально-психологічної служби міста Кропивницького, педагоги закладу з задоволенням слухали та були активними учасниками семінару. По закінченню навчання учасники отримали сертифікати”, – додав Володимир Демешкевич.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар