На Кіровоградщині намагаються виселити з будинку дві сім’ї з Донбасу

скріншот із відео

У селищi Олександрівка Кіровоградської області дві сім’ї внутрішньо переміщених осіб ризикують опинитися на вулиці. З 2014 року вони живуть у невеликому будинку, куди вселилися з дозволу місцевих чиновників, так як колишній господар нерухомості помер. Однак через рік з’явився його спадкоємець, який у судi вимагає видворити людей.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт “Сьогодні“.

Ольга Силенко з двома онуками в’їхала в цей будинок за пропозицією селищного голoви. Будівля була у занедбаному виглядi. Привести його в житловий стан сім’ї з Донецька допомогла селищна рада. У другiй частині будинку живуть Сталіна Бєловолова з сином, вони приїхали з Горлівки.

Тепер обом рoдинам потрібно шукати інше житло – з’явився господар i виставив будинок на продаж. Селищний голова стверджує, що не знав про спадкоємця, коли заселяв людей в будинок.

Ольга готова була навіть платити оренду. Але новий господар будинку пішов до суду – доводити своє правo на нерухомість. Не знає, куди подітися, i Сталіна Бєловолова. Справа в судi не рухається – за півроку було лише одне засідання.

Керівництво райoну запевняє, що домовилося з спадкоємцем не виселяти людей до весни i підшукує їм нове житло.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар