Вісім додаткових проектів Громадського бюджету реалізують за рахунок збільшення фінансування (СПИСОК)

© Громадський бюджет | Facebook

У Кропивницькому додатково профінансують 8 проектів “Громадського бюджету-2018”. Це стало можливим завдяки збільшенню розміру фінансування “Громадського бюджету” із 5 до 7 млн грн.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією з офіційного сайту міськради Кропивницького.

Таким чином, замість 19 проектів, які вибороли право на реалізацію раніше, будуть втілені у життя 27 народних проектів.

Таке рішення 23 січня ухвалила Координаційна рада з питань громадського бюджету під головуванням секретаря міської ради Андрія Табалова.

“Розмір Громадського бюджету у бюджеті міста на 2018 рік збільшено із 5 до 7 мільйонів гривень, – відзначив під час засідання Андрій Табалов. – А це свідчить про усвідомлення депутатським корпусом важливості врахування громадської думки у прийнятті рішень міською радою. А також значить, що кількість проектів, які будуть реалізовані у цьому році за рахунок ГБ буде значно більшою, ніж очікувалось”.

Під час засідання члени Координаційної ради визначили перелік проектів, рекомендованих до реалізації та фінансування в рамках конкурсу “Громадський бюджет-2018” з урахуванням збільшення розміру ГБ до 7 млн грн. В результаті обговорення та одностайної підтримки Координаційною радою додатково рекомендовано до реалізації та фінансування у 2018 році 1 великий, 1 соціальний та 6 малих проектів.

© kr-rada.gov.ua

Також члени Координаційної ради вирішили долю реалізації проекту ГБ “Реконструкція Набережної річки Інгул”, включивши його, як складову, до проекту міського проекту “Реконструкція Набережної р. Інгул від вул. Михайлівської до вул. Київської”, який буде виконувати управління капітального будівництва міської ради Кропивницького.

Окрім того, Координаційна рада прийняла рішення про необхідність реалізації проекту-переможця конкурсу 2017 року “Сквер “Молодіжний громадський простір між вулицями Генерала Жадова і Космонавта Попова”, який ГУЖКГ з об’єктивних причин не встигло реалізувати минулоріч. Проект стартує навесні, а на його втілення будуть направлені кошти із ГБ 2018 року у сумі 100,0 тис. грн.

Зі списками проектів “Громадського бюджету-2018”, які будуть реалізовані цього року (включно з додатковими), можна ознайомитися нижче в таблицях.

Докладніше про проекти можна дізнатися за ПОСИЛАННЯМ.

Нагадаємо, до фіналу конкурсу громадських проектів, які будуть реалізовуватися за кошти міського бюджету у 2018 році, вийшли 30 малих проектів з кошторисом до 150 тисяч гривень, 11 великих з фінансуванням до одного мільйона гривень і 7 соціальних, направлених на підвищення комфортності проживання у Кропивницькому людей з інвалідністю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар