Мешканці Кіровоградщини можуть безкоштовно поїхати на навчання у Стенфордський університет

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© uprom.info
Стенфордський університет набирає українців в спеціальну освітню програму Emerging leadership

Програма являє собою 10-місячний курс, в рамках якого українці будуть займатися з менторами, вивчати успішні американські практики в галузі права, демократії і підприємництва, а також відвідувати великі компанії в Кремнієвій долині. Всі витрати на переїзд, проживання та навчання оплачує Стенфорд.

Передає Національний Промисловий Портал, з посиланням на AIN

Заявки приймають до 17 січня, щоб претендувати на участь в програмі, потрібно бути старше 28 років, мати українське громадянство, досвід роботи і досягнення в вищезазначених областях, а також володіти англійською мовою, на якій буде проводитися навчання.

Заняття стартують 1 вересня і будуть проходити на території університети. Крім того, стипендіати можуть взяти з собою до Каліфорнії членів своїх сімей, їм також оплатять візу, переїзд та проживання на час програми.

Варто відзначити, що це вже другий набір в цю програму – перший відбувся у минулому році. По проходженню програми стипендіати повинні будуть повернутися в Україну, щоб зробити внесок у розвиток країни.

Нагадаємо, видавець інтернет-журналу Платформа кропивничанин Олександр Акименко провів рік в Стенфордському університеті, навчаючись на програмі для медійників John S. Knight Journalism Fellowships. На зустрічі в креативному просторі “Часопис” він назвав десять речей, які його найбільше вразили за рік навчання і які роблять університет особливим.

Про те, як створювати незалежні та успішні медіа, про необхідність постійного навчання та перспективи українських онлайн-медіа на найближчі роки в інтерв’ю “Європейській обсерваторії журналістики” розповів український підприємець, засновник та директор онлайн-видання “Платформа” Олександр Акименко. Він здобув престижну стипендію Knight Journalism Fellowship у Стенфордському університеті, ставши першим за 11 років учасником від України.


Можливості стипендій в Стенфорді

Кілька програм, доступних для українців:

JSK – програма для тих, хто працює в медіасфері: журналістів, видавців, програмістів, захисників свободи слова, ілюстраторів;

d.school fellowship – програма на основі design thinking;

Draper Hills Summer Fellows Program at Stanford – для тих, хто цікавиться політичними науками і займається реформами;

Stanford Humanities Center fellowships – академічні програми для PhD;

Knight-Hennessy Scholars – нова програма, набір на яку ще не відкритий. Нинішній президент університету Джон Хеннессі після шістнадцяти років іде з посади і буде очолювати саме цю програму. Створення програми фінансував Філ Найт, засновник компанії Nike і випускник бізнес-школи, передавши на її розвиток рекордну суму в $ 400 млн.

Це лише перелік стипендій, є безліч платних варіантів навчання. Вивчайте Стенфордського ресурси.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар