Як у новорічні свята працюватимуть сервісні центри МВС у Кропивницькому (ГРАФІК)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
МВС України

У період святкових днів сервісні центри МВС працюватимуть зі змінами у робочому графіку.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі.

Графік роботи Головного сервісного центру МВС та Регіональних сервісних центрів МВС:

  • 30, 31 грудня, 1 січня – вихідні дні
  • 2, 3, 4, 5 січня – робота за графіком
  • 7, 8 січня – вихідні дні

Графік роботи Територіальних сервісних центрів МВС:

  • 30, 31 грудня, 1, 2 січня – вихідні дні
  • 3, 4, 5  січня – робота  за графіком
  • 6 січня  – з 9:00 до 15:45 години
  • 7, 8, 9 січня  – вихідні дні

З 10 січня робота сервісних центрів МВС відновиться за робочим графіком.

Проконсультуватись про порядок отримання послуг можна за телефоном (044) 290-18-99 або на офіційній сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС.


Нагадаємо, з 28 листопада сервісний центр МВС переїхав на вул. Юрія Бутусова – у приміщення Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області. На своє місце сервісний центр повернеться після реконструкції приміщення – його перероблятимуть відповідно до вимог сервісних центрів МВС нового зразка.

Нагадаємо також, згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2015 №889 «Про утворення територіальних органів з надання сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ» в Кіровоградській області створено регіональний сервісний центр МВС та територіальні сервісні центрирегіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області.

У оновлених сервісних центрах відкрили ряд вакансій адміністраторів. Для підбору кандидатів у організували спеціальні “курси”. І 24 травня п’ятнадцять випускників Програми стажування в сервісних центрах МВС Кіровоградської області отримали свої сертифікати про успішне проходження курсу. Аби заслужити сертифікати, стажери пройшли ряд тренінгів та декілька тижнів практичної роботи на своїх потенційних робочих місцях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар