Завтра у Кропивницькому збиратимуть гроші на вітаміни для ВІЛ-інфікованих діток

Завтра, 1 грудня, в ІТ-просторі KOWO у Кропивницькому відбудеться благодійний вечір “Сила мистецтва”, під час якого збиратимуться кошти на придбання вітамінів для ВІЛ-інфікованих дітей. У програмі – виступи місцевих музичних гуртів, вокалістів, поетів, фуршет з лаунж-зоною для спілкування та міні-ярмарок.

Активісти організації ФРІ спільно з Кіровоградським обласним відділенням Всеукраїнської благодійної організації “Всеукраїнська мережа ЛЖВ” організовує благодійний вечір “Сила мистецтва”. Акція приурочена до Всесвітнього дня боротьби з ВІЛ/СНІДом, який щороку відзначається 1 грудня. Квитки коштують 50 гривень, їх можна бронювати онлайн, за телефоном чи у організатора Ірини Лозової. За вилучені кошти від продажу квитків куплять вітаміни для ВІЛ-позитивних діток.

“Протягом благодійного вечора будуть виступати талановиті виконавці, які вже відомі у нашому місті. Також діятиме міні-ярмарка, на якій будуть представлені смаколики та інші вироби. Тож запрошуємо всіх небайдужих своєю участі в заході висловити підтримку людям з ВІЛ-статусом”, – розповіла Першій електронній PR-менеджер Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації “Всеукраїнська мережа ЛЖВ” Вікторія Семененко.

Адреса: Креативний ІТ-простір KOWO, провулок Василівський, 10, 5 поверх (Набережна, приміщення колишнього Smart House).

Контактний телефон: 0950579106.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар