Родина з Кіровоградщини взяла участь у проекті “Міняю жінку”

Фото: 1+1

Однією з родин, яка вирішила взяти участь у проекті “Міняю жінку” та змінити на тиждень свій стиль життя, стала сім’я Семенових із селища Власівка Кіровоградської області. Дружина Алла вже 6 років у декреті, але паралельно працює фотографом та допомагає чоловіку у веб-дизайні. Олексій – програміст-фрілансер, розробник сайтів. Разом вони виховують трьох діток. Як стверджує Алла, їх сім’я дружня, весела та цінує те, що має. У рамках проекту жінці доведеться поїхати у Батумі і сповна відчути грузинську гостинність, а також продемонструвати українську.

Про це повідомляє Перша електронна з посланням на сайт проекту.

Ще однією парою, яка за правилами проекту на тиждень вирішила обмінятися дружинами, стала родина з туристичного раю Грузії, міста Батумі. Дружина Софія – українка, яка відпочивавши у Грузії, зустріла свого майбутнього чоловіка Аліко. Зараз вона займається вихованням сина Зураба та домашніми справами. Голова родини, окрім своєї основної роботи в готелі, також є солістом грузинського хору, тому вдома часто лунають народні пісні. За традиціями Грузії, слово чоловіка – закон, і цього закону суворо притримуються у родині Софії та Аліко.

«Ми – молода родина, тому завдяки проекту хочемо побачити, як живуть інші родини, навчитися чогось корисного для себе», – зазначає Софія.

Щоб перевірити нову дружину на міцність, Аліко запросить у гості всіх учасників його хору, а Аллі доведеться догодити новим друзям. Софія в Україні намагатиметься впоратись із трьома дітьми та роботою фотографом.

Нагадаємо, за правилами проекту, три дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після шести днів родини зустрічаються, діляться враженнями одне з одним та отримують шанс змінити своє подружнє життя на краще.

Чи зможе Аліко поступитися грузинськими традиціями та дозволити свої дружині займатися улюбленою справою, дивіться у відео.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар