Для служби в АТО кропивницьким рятувальникам подарували конфіскований Mercedes

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 24 листопада, працівники обласної юстиції передали рятувальникам для виконання завдань у зоні АТО автомобіль “Mercedes”. Автівку конфіскували у попереднього власника за те, що транспортний засіб незаконно знаходиться на території України.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Заступник начальника управління ДСНС Вадим Янішевський зазначив, що автомобіль в подальшому потрібно буде переобладнати для виконання завдань у зоні антитерористичної операції. Також його планують використовувати на території Кіровоградської області.

Автомобіль був конфіскований митними органами, як такий, що незаконно знаходиться на території України. Кіровоградська філія державного підприємства “СЕТАМ” декілька разів намагалася його продати, але, оскільки після трьох торгів на нього не знайшлося покупця, Mercedes передали на безоплатне користування.

Нагадаємо, восени юстиція Кіровоградщини передала Знам’янському дитячому будинку 6 мопедів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар