Дівчинка з Кропивницького потребує дороговартісної операції для відновлення слуху

Маленька дівчинка з Кропивницького Мирослава Козир потребує коштів для дороговартісної операції. Медики діагностували у неї двосторонню сенсоневральну глухоту 4 ступеня. Для для операції з кохлеарної імплантації необхідно 960 тисяч гривень. Родина немає таких коштів, тому просить допомоги у небайдужих.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав дядько дівчинки Віктор Козир.

За його словами, лікарі пояснюють, потрібно робити кохлеарну імплантації і тоді дитина зможе жити повноцінним життям. Але прооперувати необхідно якомога швидше, бо період адаптації кращий у дітей до трьох років. Мирослава народилася 17 лютого 2016 року.

Читайте також: Учителька кропивницької школи-ліцею “Вікторія-П” потребує допомоги на лікування

Також Віктор Козирь пише, що дівчинку поставили в чергу на кохлеарну імплантацію, але наразі подібні операції не фінансуються у повному об’ємі, через що черга затягується на роки. Отож, вихід для сімей, де є діти з проблемами слуху, самостійно шукати кошти на дорогий імплантант. Оскільки мати зараз у декреті, працює лише чоловік, тому батьки звертаються до всіх небайдужих аби зібрати кошти на операцію.

Телефон для додаткової інформації: 0969934909 Козир Катерина Володимирівна (мати)

Усі бажаючі допомогти, можуть надсилати кошти на банківські карти. Отримувач – батько дівчинки Козир Микола Миколайович:

  • Картка Приватбанку для гривні – 4149 4991 0784 3169
  • Євро – 4149 4991 0784 2898

Поширити:

Залишити коментар:

коментар