Патрульні розповідали кропивничанам про світлячків і безпеку на дорозі

Учора, 13 листопада, у рамках тижня безпечного дорожнього  руху у Ковалівському парку патрульні провели акцію “Дитина наслідує приклад батьків”.

“Мета нашої сьогоднішньої акції – нагадати батькам елементарні правила дорожнього руху. Тому що вони є прикладом для своїх дітей. Якщо батьки дотримуються правил, діти, відповідно, теж їх дотримуватимуться” –  розповідає інспектор патрульної поліції по зв’язках з громадськістю Оксана Білоброва.

У рамках акції працівники поліції проводили бесіди з пересічними громадянами Кропивницького. В основному, це були люди з дітьми, а також підлітки. Офіцери поліції попереджали про небезпеку на дорогах та про важливість дотримання правил дорожнього руху, особливо в зимовий час. Також патрульні розказали про шкільних офіцерів – тобто офіцерів що будуть закріплені за школами. Вони відвідуватимуть навчальні заклади та працюватимуть з школярами, батьками та педагогами.

Окрім того, працівники патрульної поліції наголосили на важливості використання світловідбивачів, які можуть врятувати життя пішохода.   

Юлія Беник для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар