На Кущівці відсвяткували День мікрорайону

Фотовискавка на павутинці, масштабний оркестр, співи, танці, показові виступи, розіграші призів та маленькі бетмени і спайдермени – так сьогодні, прохолодної жовтневої пори на Кущівці святкували День мікрорайону.

На подвір’ї школи №30 зібралося близько трьохсот людей. Тут тобі і бабусі з дідусями, які прийшли подивитися на виступи своїх внуків, і галаслива малеча, котра прагне чимшвидше чкурнути від своїх турботливих матусь до аніматорів-фіксиків, і підлітки, які старанно готувалися, аби сьогодні продемонструвати всі свої таланти. Хтось зігрівається солодким чаєм з лимоном від щедрого кухаря, хтось бавиться м’ячем, а хтось вже зареєструвався на святі і чекає розіграшу подарунків.

“Дуже пишаюся тим, що вже котрий рік поспіль ми зустрічаємося з вами, – звертається до мешканців Кущівки організатор свята, депутат міськради Сергій Кріпак, –  Хочеться побажати мікрорайону розвитку та миру, а нам всім душевної благодаті та порозуміння для життя в одній великій дружній родині”.

І справді, цього для на святі панувала тепла сімейна атмосфера. Майстри боді-арту перетворювали дітлахів на лісових звірят чи героїв коміксів, а аніматори відразу забирали їх на динамічну руханку.

У цей же час, творчі колективи школи та міста захоплювали глядачів своїми вокальними та танцювальними здібностями.

Велику увагу прикували до себе виступи спортсменів, які продемонстрували вміння з тхеквондо та муай-таю. Гості, буквально, з тамуванням серця споглядали на прийоми східних бойових мистецтв і бурхливими оплесками супроводжували кожен вдалий трюк.

Крім того, кожний, хто зареєструвався на святі, міг долучитися до розіграшу подарунків. Для визначення переможців запросили дітлахів, які по черзі витягували зі скляної чаші номери щасливчиків. Таким чином, 12 містян-тріумфаторів отримали солодощі, а головний переможець – грошовий приз.

Наостанок Сергій Кріпак подякував всім, хто долучився до організації свята і вручив подяки містянам, які беруть активну участь у житті та розвитку мікрорайону.

Як на Кущівці святкували День мікрорайону дивіться у фоторепортажі Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар