Завтра на Кіровоградщину приїде Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман

Володимир Гройсман на Кіровоградщині

Завтра, 12 жовтня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман ознайомиться зі станом виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування у Кіровоградській області.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на Урядовий портал.

Нагадаємо, що 20 червня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом відвідав Кіровоградщину. Очільник Кабміну ознайомився з планом виконання робіт на ділянці дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине.

За результатами перевірки, Володимир Гройсман зазначив, що у кожній області має бути план дій ремонту доріг.



Нагадаємо, що перед квітневим приїздом Володимира Гройсмана у Кропивницькому наводили “марафет” і звільнили від припаркованих машин узбіччя центральних вулиць. Прем’єр-міністр засудив явище термінового наведення порядків у Кропивницькому, приурочене до його приїзду і назвав це “закорєнєлою совєтчиною”.

13 квітня, на початку селекторної наради у Кропивницькому, Володимир Гройсман, заявив, що видаватиме зарплати керівникам регіонів наліпками, якщо не буде діяти програма забезпечення українців безкоштовними ліками. Крім того, прем’єр-міністр наголосив, що чиновники у регіонах мають звертати особливу увагу на контроль за якістю ремонт доріг.

Також Володимир Гройсман зустрівся зі студентами факультету Донецького національного медичного університету ім. М.Горького. Він розповів майбутнім лікарям про елементи, з яких складається реформа галузі, а також про інші плани Уряду по реформуванню.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар