Екс-зірка російських серіалів записав звернення-подяку для волонтерів Кіровоградщини

Екс-зірка російських фільмів і серіалів Анатолій Пашинін, який родом із Світловодська, близько двох місяців тому став добровольцем і пішов служити в зону проведення антитерористичної операції. Днями він записав відео-подяку для волонтерської організації “Серця матерів Кіровоградщини”.

Про це повідомляє Перша електронна з посилання на сторінку Сергія Кашуби.

“Дорогі, улюблені “Серця матерів”, особливо “Серця матерів Кіровоградщини”, адже я сам звідти. Хотів сказати Вам, особливо Інні Колпак і Тетяні Бородіній, величезне дякую від мене і від зігрітих вами хлопців. З ними ми сиділи буквально недавно. Ми хотіли б лише попросити побільше варення”, – розповідає у зверненні Анатолій Пашинін.

Нагадаємо, екс-зірка російських серіалів із Кіровоградщини став добровольцем української армії. Екс-зірка російських фільмів і серіалів Анатолій Пашинін, який родом із Світловодська, близько місяця тому став добровольцем і пішов служити в зону проведення антитерористичної операції. Він розповів, що воювати пішов не тому, що це обов’язок, а тому що ловить від цього кайф.

Багато хто говорив про відомого актора, який пішов звичайним добровольцем… але, лисичка на хвості принесла ексклюзивні слова подяки моїм дорогеньким дівчатам! Сонечки, світло ваших вчинків і щоденного подвигу зігріває в важкі часи і є прикладом. Хай Господь вас береже!

Опубліковано Сергієм Кашубою 24 вересня 2017 р.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар