Крадіжки металу у Кропивницькому набули масового характеру – начальник ГУ ЖКГ

Із початку 2017 року крадіжки комунального майна у Кропивницькому набули масового характеру. Якщо у минулому році такі випадки були поодинокими, то зараз чи не щодня крадуть і здають на метал каналізаційні труби, решітки, люки і т.д.

Про це під час прес-конференції, сьогодні, 19 вересня, говорив начальник головного управління ЖКГ Віктор Кухаренко, повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

“Великі збитки несуть наші ЖЕО і комунальні підприємства від крадіжок, на які посеред дня відважуються невідомі. Викрадення каналізаційних труб, елементів електрощитового обладнання, решіток завдало місцевим ЖЕО збитків на більш ніж 100 тисяч гривень. Крадії посеред дня виносить метал із підїздів будинків, а мешканці сприймають їх за комунальників”, – розповів Віктор Кухаренко.

Начальник управління ЖКГ попросив бути пильними і небайдужими до фактів крадіжок та у разі чого телефонувати у комунальні підприємства чи поліцію.

Нагадаємо, днями по вулиці Київській у Кропивницькому невідомі вкрали сміттєвий бак і ймовірно здали його на метал. 27 липня, вночі, невідомі вкрали два контейнера для твердих побутових відходів з майданчику по вулиці Салтикова-Щедріна. Раніше також вкрали декілька секцій огорожі з Набережної. 17 серпня невідомі намагалися вкрасти дорожній знак. У травні цього року у новоствореному сквері Яновського у Кропивницькому вкрали зелені насадження. А на Різдво кропивничанин вкрав янгола з вертепу і розгулював із ним по залізничному вокзалу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар