На відкриття оновленого спортмайданчика у Бобринець приїде директор програми USAID DOBRE

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Ілюстрація

23 вересня об 11:00 у Бобринці відбудеться відкриття оновленого спортивного майданчика, який реконструювали у рамках програми DOBRE. На презентацію приїде директор програми USAID DOBRE Беррі Рід.

Інформує Перша електронна з посиланням на Фейсбук-сторінку DOBRE.

“Друзі, пам’ятаєте цей спортивний майданчик у місті Бобринець на Кіровоградщині? Завдяки підтримці програми USAID Ukraine – USAID Україна#DOBRE він перетворився на сучасний багатофункціональний спортмайданчик!

Як він тепер виглядає? Зможемо побачити 23 вересня 2017 року об 11:00 під час його відкриття 😉 Участь беруть Беррі Рід, директор програми USAID DOBRE, та Валерій Сніжко, міський голова м. Бобринець”, – йдеться у повідомленні.

Беррі Рід / uacrisis.org

Нагадаємо, для того, аби у місті з’явився сучасний майданчик організація Global Communities у липні цього року оголосила тендер на закупівлю послуг щодо його відновлення.

Нещодавно регіональний менеджер проекту DOBRE Андрій Нагорний приїхав у Кропивницький із робочим візитом. У гостях студії радіо “Скіфія-Центр” регіональний менеджер проекту DOBRE Андрій Нагорний та міський голова Бобринця Валерій Сніжко розповіли про перші результати співпраці Бобринецької ОТГ із міжнародною організацією.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар