У Компаніївці нагороджуватимуть переможців літературної премії імені Яновського

Ілюстрація

У Компаніївці нагороджуватимуть лауреатів літературної премії імені Юрія Яновського, яку започаткувала Компаніївська районна рада.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на Фейсбук-сторінку голови районної ради Компаніївки Вадима Спіктаренка.

План заходів:

6 вересня о 10.00 – підведення підсумків конкурсу на здобуття літературної премії імені Юрія Яновського за 2017 рік. Проводить Вадим Спіктаренко, голова Компаніївської районної ради, голова журі літературної премії імені Юрія Яновського. Місце проведення – департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА

7 вересня о 14.00 – зустріч-презентація з номінантами конкурсу на здобуття літературної премії імені Юрія Яновського за 2017 рік. Місце проведення – Компаніївський районний Будинок культури.

8 вересня

о 12.00 – урочиста церемонія вручення літературної премії імені Юрія Яновського за 2017 рік. Місце проведення – Нечаївський літературно- меморіальний музей Юрія Яновського.

З 13.00 – Нечаївський ярмарок. Учасники з усіх куточків Компаніївського району представлять свої смачні вироби для відвідувачів.

Нагадаємо, минулого року всі переможці отримали дипломи та грошові винагороди від Компаніївської районної ради. Ще чотири спеціальні грошові премії були вручені письменникам з Компаніївського району від народного депутата України Станіслава Березкіна. Журі конкурсу присудило ці премії Ганні Дудник, Таїсії Цибульській, Володимиру Полтавському та Віктору Сигиді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар