Кропивницькі патрульні покликали малечу в Країну дорожнього руху

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Помандрувати Країною дорожнього руху, зануритися у веселі інтерактивні ігри, а ще – отримати купу корисних подарунків від патрульних змогли сьогодні всі відвідувачі дитячого розважального центру «Crazy Land».

Подібний масштабний захід в місті відбувається вперше, втім його організатори, представники прес-клубу «Реформ» та самі патрульні, впевнені – це стане гарною традицією у подальшому.

«Ми раді від того, що захід всім сподобався, раді бачити щасливі дитячі посмішки. Легка і весела атмосфера сприяє кращому розумінню і запам’ятовуванню елементарних правил безпеки на дорозі, які зможуть вберегти життя та здоров’я кожному учаснику дорожнього руху», – коментують інспектори патрульної поліції Оксана Білоброва та Сергій Ткаченко.

Наголосили патрульні й на доцільності використання світловідбиваючих елементів в темну пору доби. Після чого роздали присутнім спеціальні «Світлячки» – наліпки на одяг, які роблять малечу видимими для водіїв, коли ті повертаються ввечері після школи, гуртка чи екскурсії додому.

Дві години промайнули непомітно. Патрульні разом з дітьми згадали основні правила дорожнього руху. Окрім того, охочі мали змогу побувати у ролі патрульних поліцейських та самостійно спробувати регулювати дорожній рух у спеціально відведеній зоні.

«Я ніколи не буду порушувати правила дорожнього руху, а коли виросту – неодмінно стану охоронцем порядку», – запевнив патрульних 6-річний Богдан.

Сподівання організаторів заходу виправдалися – малеча та їх батьки з користю провели час та весело відсвяткували останній день літа.

Прес-служба патрульної поліції

Як убезпечити дітей на дорозі: у Кропивницькому почали роздавати “світлячків”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар