Комісія міськради обрала кандидатів на посади директорів п’яти кропивницьких шкіл

фото: kr-rada.gov.ua

Учора, 22 серпня, у міській раді Кропивницького відбувся другий, завершальний етап роботи атестаційної комісія по відбору претендентів на призначення керівниками п’яти закладів освіти обласного центру. Напередодні кандидати складали письмовий іспит на знання законодавчої бази, а вчора – презентували власні концепції розвитку шкіл.
За результатами оцінювання атестаційна комісія під керівництвом начальника управління освіти Лариси Костенко рекомендувала до призначення на посади директорів 5 шкіл міста.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби міськради.

На посаду керівника загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, що на Великій Балці, було двоє претендентів: Інна Базека та Світлана Попова. Конкурентною виявилася і боротьба за крісла директорів загальноосвітніх шкіл №10 у селищі Новому та №4. Тут змагалися, відповідно, програмні засади кандидатів Валентини Богачук і Оксани Нетребенко та Оксани Михайловської і Світлани Павленко.

Амбітними виявилися плани у кандидата на місце директора гімназії №9 Олександра Євміни та претендентки на посаду керівника НВО №32 Анни Ніжнікової.

Члени комісії мали можливість оцінити виступ кожного кандидата і виставити йому максимально 40 балів.

За результатами оцінювання атестаційна комісія під керівництвом начальника управління освіти Лариси Костенко рекомендувала до призначення на посади директорів ЗОШ №2 – Інну Базеко, ЗОШ №10 – Валентину Богачук, ЗОШ №4 – Оксану Павленко, НВО №32 – Анну Ніжнікову та гімназії №9 – Олександра Євмінова.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар