Переможцем змагань за Кубок начальника Нацполіції Кіровоградщини став поліцейський спецпризначенець

Переможцем змагань з пауерліфтингу на Кубок начальника Головного управління Нацполіції Кіровоградщини став заступник командира взводу роти поліції особливого призначення управління Нацполіції області Геннадій Леонтюк.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив начальник ГУНП області Сергій Кондрашенко.

Володарем кубка ГУНП в області, абсолютним переможцем Чемпіонату став заступник командира взводу роти поліції особливого призначення управління Нацполіції області Геннадій Леонтюк, срібним призером Чемпіонату з пауерліфтингу – начальник Управління внутрішньої безпеки в Кіровоградській області ДВБ Нацполіції України Андрій Матвієнко, власником бронзової медалі, який увійшов до трійки кращих пауерліфтерів області – дільничний офіцер Гайворонського відділу поліції Ігор Андріяш.

Сергій Кондрашенко привітав усіх учасників матчу та подякував організаторам і спонсорам.

Головний поліцейський області також поділився сподіваннями, що подібний турнір відбудеться і наступного року, а сам пообіцяв взяти участь у всеукраїнському турнірі з пауерліфтингу:

“Кожна людина у спорті, як і у повсякденному житті, повинна вимагати від себе більшого. Я сам живу і тренуюся за цим правилом! Були періоди коли, доводилося з об’єктивних причин (кажу про робочі моменти), рідше бувати у тренажерному залі. Однак прагнення і неймовірне бажання піти на тренування не ставали слабшими. Мені приємно, що у своєму колективі маю справжніх однодумців!
На завершення обласного Чемпіонату з пауерліфтингу, який сьогодні відбувся у Кропивницькому, усім кажу – «До нових зустрічей». Сподіваюся, що вони відбудуться і наступного року. З кимось із переможців, можливо, побачимось вже найближчим часом. Сьогодні мені вдалося «підкорити» вагу у 215 кг, тож змагання всеукраїнського рівня особисто я пропускати не планую))”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Переможцем змагань за Кубок начальника Нацполіції Кіровоградщини став поліцейський спецпризначенець

  1. А яким чином премійовано переможців?

    • Призовий фонд змагань складає 30 тисяч гривень…

Коментарі заборонені.