Із наступного року трасу “Миколаїв – Кропивницький” хочуть зробити бетонною

Ілюстративне фото

Під час візиту прем’єр-міністра Володимира Гройсмана у Миколаїв, 17 серпня, глава Уряду разом із главою Державного агентства автомобільних доріг Славоміром Новаком розповіли про плани щодо ремонту траси “Миколаїв-Кропивницький”. Дорогу хочуть зробити бетонною, а до робіт приступити наступного року.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на “Свідок.info“.

Траса Н-14 “Миколаїв-Кропивницький” знаходиться в найгіршому стані з усіх доріг регіону.За словами Славоміра Новака, тут тільки починаються розробляються проекти ремонту. Він зазначив, що це буде перша бетонна дорога в Україні.

Читайте також: Гройсман: ремонт прийде і на такі “пекельно зруйновані” дороги, як Миколаїв – Кропивницький

Володимир Гройсман також звернув увагу на жахливий стан дороги:

“Скільки років її потрібно було знищувати і ні копійки туди не вкладати, щоб вона в такому стані залишилася. Ці розвалені ділянки потрібно піднімати, інвестувати в них”, – сказав чиновник.

фото: svidok.info

У результаті огляду прем’єр-міністр резюмував, що проект якнайшвидше потрібно закінчувати проект і в наступному році з настанням сприятливих погодних умов починати фінансування.

“Українці мають право їздити по хорошим і безпечним дорогам, і українці їздитимуть по таким дорогам”, – наголосив глава Уряду.

Нагадаємо, 20 червня, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з робочим візитом відвідав Кіровоградщину. Очільник Кабміну ознайомився з планом виконання робіт на ділянці дороги Знам’янка-Луганськ-Ізварине. В ході перевірки він зазначив, що у кожній області має бути план дій ремонту доріг.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар