Канадський волонтер почав співпрацювати з військовим госпіталем у Кропивницькому

Канадський волонтер почав співпрацювати з Кіровоградським обласним госпіталем для ветеранів війни – перша “порція” медзасобів та препаратів уже надійшла до госпіталю. Велику частину ліків волонтери передаватимуть у зону АТО, а решта – лишатиметься в госпіталі. 

Як розповіла Першій електронній керівник Центру медико-психологічної реабілітації «Ком-Пас» Кіровоградського обласного госпіталю Анни Колєвої.

“Раніше канадський волонтер Богдан Півоварчук співпрацював тільки з Львівським регіоном, але наразі почав допомагати і нам. Зараз він уже став членом нашої організації (ГО “Центр Ком-Пас” – ред.), ми вже зробили йому посвідчення”, – розповіла керівник Центру.

Наразі військовий госпіталь отримав три ящики медикаментів від канадського волонтера. Велику частину отриманих медзасобів передаватимуть в зону АТО. А те, що не знадобиться на передовій – залишиться у госпіталі.

“Він передав медикаменти, спеціальні засоби для зашиття невеликих ран, лікувальні засоби, порошки, знеболювальні. Акцент йде на допомогу з медикаментами одноразового використання, – розповіла Анна Колєва, – Те, що не потрібно в зоні АТО – ми залишаємо у себе. Те, що стане в нагоді на передовій, наприклад, препарати, які можна вживати без лікарського рецепту, ми передаємо”.

Світлина від Анни Колевої.

Світлина від Анни Колевої.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар