У Кропивницькому досі не встановили знаки, які обмежують рух вантажівок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому досі не встановлені дорожні знаки, які обмежують рух великогабаритного транспорту вулицями міста у спеку.

Про це розповів заступник міського голови Олександр Мосін, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Надаємо, заборона на обмеження руху вантажівок діє вже декілька тижнів, проте жодного інформаційного дорожнього знаку, який би повідомляв про цю заборону, ще не обладнали.

Таким чином, за словами Олександра Мосіна, вже сталася аварія. По вулиці Варшавській у Кропивницькому, де знаходиться підприємство, яке приймає зерно, у однієї з вантажівок відпало колесо. Вона мала вагу у 46 тонн, що значно перевищує всі допустимі норми.

Нагадаємо,  11 липня депутати міської ради Кропивницького проголосували за пропозицію ввести обмеження на рух великогабаритного транспорту вулицями міста з метою збереження дорожнього покриття, пов’язаного з високою температурою повітря. 24 липня міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернувся до управління ЖКГ і поліції з проханням відповідально контролювати заборону руху великогабаритного транспорту у спеку.
А для великовагового транспорту, по вулиці Комарова у Кропивницькому обладнали стоянку для відстою у спеку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар