На вулиці Комарова у Кропивницькому обладнали стоянку для вантажівок

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація: zts-plus.com.ua

Для великовагового транспорту, по вулиці Комарова у Кропивницькому обладнали стоянку для відстою у спеку.

Про це під час апаратної наради розповів міський голова Кропивницького Андрій Райкович, повідомляє кореспондент Першої електронної.

“Я вже давно розпорядився ввести обмеження руху великовагового транспорту вулицями міста. Вкотре акцентую на це увагу патрульної поліції. Такі машини ламають світлофори, розбивають бордюри, нищать асфальт, я не дозволю руйнувати транспортну інфраструктуру міста”.

Нагадаємо,  11 липня депутати міської ради Кропивницького проголосували за пропозицію ввести обмеження на рух великогабаритного транспорту вулицями міста з метою збереження дорожнього покриття, пов’язаного з високою температурою повітря. 24 липня міський голова Кропивницького Андрій Райкович звернувся до управління ЖКГ і поліції з проханням відповідально контролювати заборону руху великогабаритного транспорту у спеку.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар